Româncă în Gala câştigătorilor concursului „Talent – Praga 5”

Româncă în Gala câştigătorilor concursului „Talent – Praga 5”

DISTRIBUIȚI
Foto: ICR

Institutul Cultural Român de la Praga vă invită să participaţi la Gala câştigătorilor concursului „Talent – Praga 5” care va avea loc miercuri, 28 februarie 2018, ora 19:00, la Národní dům na Smíchově, Praga 5.

În cadrul acestui concert, va avea loc recitalul percuţionistei românce Sara Gheorghe acompaniată de Filarmonica din Praga sub bagheta dirijorului Leoš Svárovský.

La doar 16 ani, Sara Gheorghe are un palmares impresionant de premii şi distincţii obţinute la competiţii de muzică naţionale şi internaţionale. Concertează de la vâsta de 14 ani cu Filarmonica de Stat din Arad, ca percuţionist, cu care a susţinut deja un turneu în Italia în 2017 iar de curând a fost cooptată în Orchestra de tineret a Republicii Moldova, care cuprinde tineri muzicieni din 7 ţări (Moldova, Ucraina, Olanda, România, Coreea de Sud, Spania, Germania), concertând în Moldova, România şi Germania.

Talent – Praga 5 este un concurs care urmărește interesul pentru valorile muzicii și performanțele artistice ale tinerilor muzicieni amatori, oferindu-le oportunitatea celor mai buni dintre aceştia de a îşi prezenta în mod public arta sub îndrumarea unor muzicieni profesionişti. Concursul este deschis celor interesați de muzica clasică, cântăreți, interpreți și coruri.

Concertul are loc sub patronajul Primarului Pragăi 5, Ing. Pavel Richter şi a viceprimarului dl. Lukáš Herold.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.