Românii din Belgia au început colectarea pentru ShoeBox – cadoul din cutia...

Românii din Belgia au început colectarea pentru ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi!

Dupa succesul ShoeBox 2014, românii din Belgia sunt invitaţi să aducă şi în acest an o bucurie copiilor din România. Din 28 octombrie până în 5 decembrie, organizatorii colectează cutiile cu cadouri pentru ca în preajma sărbătorilor de Crăciun să fie adus un zâmbet pe chipurile a zeci de mii de copii sărmani din orașele româneşti.

O cutie de pantofi, plină cu jucării e ceva ce el nici nu își imaginează că există și totuși noi putem să îndeplinim un astfel de vis. De ce?! Pentru că doar dăruind poți afla ce înseamnă să primești. Iar atunci când vezi bucuria unui copil, pentru niște lucruri poate banale, nu poți decât să înțelegi cât de bogată este viața ta. Cei care aveți copii pe lângă voi știți deja că ei se bucură și dacă îi dăruiești o frunză dintr-un copac… Shoe Box este șansa de a ne face nouă înșine o bucurie, bucurând pe alții în schimb”, susţin organizatorii citaţi de rombel.com.

Shoe Box este o cutie de pantofi în care românii de pretutindeni trimit un cadou unui copil din român. În această cutie se pot pune jucării, rechizite, dulciuri neperisabile sau haine. Toate aceste cadouri trebuie să fie adaptate în funcție de vârsta şi sexul copilului pe care expeditorul doreşte să îl bucure, un băiat sau o fată, dar și în funcție de vârsta copilului (2 -18 ani). Pe cutie trebuie pusă o eticheta specificând aceste detalii.