S-a dat startul înscrierilor la concursul de interpretare adresat copiilor – „...

S-a dat startul înscrierilor la concursul de interpretare adresat copiilor – „ Limba română este patria mea”

Pot fi trimise înscrierile în concursul online pentru copiii români între 4 şi 16 ani din Spania organizat de Ambasada României în Regatul Spaniei cu prilejul Zilei Limbii Române!

Copiii vor trimite o înregistrare video în care interpretează proză, versuri ori un cântec în limba română, care să aibă ca temă România, dragostea de țară, limba română, neamul românesc, patria sau strămoșii. Textul, citit sau interpretat, poate fi şi creaţie proprie.

Înregistrarea va începe cu menționarea titlului textului/cântecului și a autorului. Fiecare copil poate participa cu o singură înregistrare.

Filmul va fi trimis prin sistemul electronic We Transfer pe adresa de e-mail: madrid.comunitate@mae.ro, însoțit numele și prenumele copilului, vârsta, adresa de domiciliu şi datele de contact ale unuia dintre părinți (nume, telefon și adresă de e-mail). Perioada de transmitere este 7 – 28 august 2017.

După aceea, între 31 august şi 9 septembrie 2017, înregistrările vor fi publicate pe pagina de Facebook a Ambasadei, unde vor putea fi votate de public, câştigătorii fiind cei care au primit cele mai multe aprecieri („like”). Vor fi acordate trei premii (locurile I, II, III) și o mențiune.

Ceremonia de premiere va avea loc pe 16 septembrie, în cadrul Zilei Porților Deschise la Ambasadă.