S-a dat startul Maratonului de Teatru Arthesium, ediţia de vară

S-a dat startul Maratonului de Teatru Arthesium, ediţia de vară

Trupa Arthesium organizează Maratonul de Teatru, ediția de vară, cel mai important eveniment din a doua stagiune a cursurilor anului 2017-2018, perioada 3 mai – 3 iunie 2018, la care vor participa un număr mare de cursanți.

În cadrul evenimentului se vor desfăşura 20 de spectacole susținute de peste 150 de actori ai echipei. Maratonul de Teatru Arthesium, ediţia de vară, va avea loc la Teatrul de Artă, iar la sfârşitul acestuia va avea loc o ceremonie de decernare a premiilor prin care actorii sunt răsplătiţi pentru munca depusă la pregătirea şi susţinerea spectacolelor şi totodată motivaţi pentru spectacolele care urmează.

“Vor fi 24 de ore de teatru pregătite în zile călduroase şi zile mai puţin călduroase, 24 de ore de teatru care vă vor ţine cu sufletul la gură sau vă vor face să râdeţi din tot sufletul, 24 de ore de teatru în care veţi fi transpuşi în povestea fiecăruia şi veţi pleca cu siguranţă cu ceva de la noi, 24 de ore în care ne-am propus ca spectatorii să se identifice în cel puţin un personaj şi să trăiască alături de noi pe scenă. Pe lângă spectacolele din cadrul aşteptatului eveniment, Arthesium organizează şi un maraton în Bucureşti, un maraton prin care membrii trupei au posibilitatea de a participa pentru a lucra în echipă, a se distra şi bineînţeles că există un premiu şi pentru acesta.

Este un exerciţiu ce le pune la muncă imaginaţia, mişcarea, reacţia şi care îi va ajuta să lucreze împreună şi să îşi folosească toate calităţile dobândite pe parcursul timpului petrecut alături de noi. Membrii echipei, deşi au vârste diferite, între 14 şi 40 de ani, au aceeaşi pasiune şi acelaşi devotament deoarece chiar dacă 60% dintre aceştia şi-au început activitatea în Arthesium la cursurile de dezvoltare personală, toţi au dorit să facă parte din spectacolele din cadrul maratonului pentru a arăta că timpul petrecut în echipa noastră nu este un timp pierdut. Dacă membrii cei mai noi ai echipei vă vor transmite emoţiile de început, avem şi membri mai vechi care au pregătit spectacole grele care abia aşteaptă să fie în lumina reflectoarelor şi aplaudate, spectacole care cu siguranţă vă vor deschide sufletul către teatru şi care vă vor da şansa să simţiţi fiecare personaj”, susțin organizatorii.

Nu este singurul exerciţiu care se diferenţiază de spectacole. Arthesium mai promite câteva momente inedite. Una dintre surprize este un concurs de monologuri, prin care fiecare actor îşi pune în valoare ceea ce a învăţat cu noi deoarece monologurile nu sunt pregătite de către coordonatori, ci de fiecare participant în parte. Bineînţeles că şi aici există un premiu pentru primii trei cei mai curajoşi care au exprimat ceea ce au vrut să facă.

Este ediția a 4-a a Maratonului de Teatru Arthesium de vară şi dacă la început Maratonul de Teatru era o adunătură de spectacole care iţi asigurau bună dispoziţie, pentru noi, pentru Arthesium, a devenit o tradiţie, o tradiţie fără de care nu am mai fi Arthesium. Tocmai de aceea vă invităm să fiţi parte din această frumoasă tradiţie!

Programul spectacolelor:

5 mai ora 16:00 – Avioane de hartie – Teatrul de Arta Bucuresti

6 mai ora 16:00 – Sosesc de seara – Teatrul de Arta Bucuresti

6 mai ora 16:00 – Intamplari ciudate – Universitatea Hyperion

6 mai ora 17:00 – Ok, este amuzant – Universitatea Hyperion

6 mai ora 18:00 – Casa de pe granita – Universitatea Hyperion

6 mai ora 19:00 – Comedie in pasi de dans – Universitatea Hyperion

6 mai ora 20:00 – Umor la orizont – Universitatea Hyperion

12 mai ora 16:00 – Prietenii lui Shakespeare – Teatrul de Arta Bucuresti

12 mai ora 17:30 – Tragi-comedie – Teatrul de Arta Bucuresti

12 mai ora 19:00 – De-a rasu` plansu` – Teatrul de Arta Bucuresti

12 mai ora 20:00 – D`ale lui Musatescu – Teatrul de Arta Bucuresti

13 mai ora 16:30 – Hotelul celor doua lumi – Teatrul de Arta Bucuresti

13 mai ora 18:00 – Nota 0 la purtare – Teatrul de Arta Bucuresti

13 mai ora 18:00 – Sa inceapa spectacolul – Universitatea Hyperion

13 mai ora 19:30 – Gargarita – Teatrul de Arta Bucuresti

13 mai ora 19:30 – Cum e prima data – Universitatea Hyperion

13 mai ora 20:30 – Crize – Teatrul de Arta Bucuresti

19 mai ora 16:00 Fantomiada – Teatrul de Arta  Bucuresti

19 mai ora 17:00 – Angajare – Teatrul de Arta Bucuresti

19 mai ora 19:00 – Concurs monolog si poezie – Universitatea Hyperion

20 mai ora 16:00 – Prostia omeneasca – Teatrul de Arta Bucuresti

3 iunie ora 16:00 – Regina Prostior – Teatru de Arta Bucuresti

3 iunie ora 17:00 – Camera 701 – Teatrul de Arta Bucuresti

3 iunie ora 19:30 – Festivitate de premiere