Sesiune de evaluare a programelor academice organizate de Centrul Ortodox de Studii...

Sesiune de evaluare a programelor academice organizate de Centrul Ortodox de Studii și Cercetare ”Dumitru Stăniloae” (CDS) din Paris

Centrul Ortodox de Studii și Cercetare Dumitru Stăniloae (CDS) din Paris organizează în perioada 9-11 octombrie 2018 sesiunea de evaluare pentru toate cele patru programe de studiu organizate în anul academic 2017-2018.

Sesiunea din acest an va avea loc în cadrul Centrului de Conferințe TABOR, din regiunea italiană Emilia-Romagna.

Participarea la sesiunea anuală de evaluare reprezintă o condiție absolută pentru obținerea diplomei de absolvirea programelor de studiu organizate de Centrul Ortodox de Studii și Cercetare Dumitru Stăniloae.

În cadrul acestei întâlniri va fi lansată și oferta educațională a CDS Paris pentru anul academic 2018-2019.

Dimensiunea formativă a acestor întâlniri este foarte mult accentuată, evaluarea cunoștințelor acumulate fiind dublată de un efort susținut de continuare și aprofundare a celor asimilate dea lungul anului, a precizat pr. George Vâlcu, secretatul CDS Paris.

Înscrierile pentru participarea la sesiunea de evaluare se fac exclusiv prin completarea formularului tip.

Mai multe informaţii puteţi afla pe site-ul CDS Paris.

Centrul de Studii şi Cercetare „Dumitru Stăniloae” este o instituție de cultură şi spiritualitate fondată în anul 2008, prin decizia Sinodului Mitropolitan al Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale şi Meridionale.

Inaugurat în iulie 2009, de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Centrul „Dumitru Stăniloae” își are sediul la Catedrala Mitropolitană din Paris.

Centrul funcționează cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Iosif, Mitropolitul Ortodox Român al Europei Occidentale și Meridionale, și este împărțit în două secțiuni – una organizând programe în limba română, iar cealaltă, în limba franceză.