Solutii software româneşti la CeBit 2016 – Hanovra

Solutii software româneşti la CeBit 2016 – Hanovra

29 de firme româneşti expun zilele aceastea, la targul  CeBit 2016, în cadrul unui pavilion organizat de  catre Ministerul Economiei si Asociația Română  pentru Industria Electronică şi Software.

Evenimentul se desfăşoară în perioada 13-18 martie, la Hanovra, Germania. În locul tradiţionalei ceremonii oficiale de deschidere, a fost inaugurată “Seara CeBit” la care au participat Stephan Weil, prim-ministrul Saxoniei Inferioare, Thorsten Dirks, presedintele Bitkom, Gunter H. Oettinger, comisarul european pentru economie digitală și societate și Sigmar Gabriel, ministrul afacerilor economice și al energiei.

Pe parcursul celor cinci zile ale târgului, companiile româneşti prezintă soluții software și de system pentru o gamă largă de aplicații, terminale și echipamente de dimensiuni medii și mici. Totodată, participanţii români își propun să identifice noi oportunități de afaceri și de colaborare cu partenerii străini, atât în cadrul conferințelor, forumurilor și sesiunilor de lucru, cât și la evenimentul promoţional Seara României.

La această ediție a  CeBit, organizat de Deutsche Messe, participă 3.300 de companii din 70 de țări care expun produse inovative și soluții digitale, din care aproximativ 350 sunt premiere.