Sportivi din Rep. Moldova şi Ucraina la Grand Prix-ului “Cristina Casandra” din...

Sportivi din Rep. Moldova şi Ucraina la Grand Prix-ului “Cristina Casandra” din 2016

DISTRIBUIȚI

Pista stadionul “Areni” va găzdui mâine ediţia a IX-a a Grand Prix-ului “Cristina Casandra” la atletism. În premieră, competiţia din acest an va cuprinde şi o probă pentru veterani, la care pot participa persoane cu vârsta peste 35 de ani.

Organizatorii au anunţat că la ediţiile viitoare vor fi invitaţi sportivi din sportivi din Ucraina, de la Cernauţi, şi din Rep. Moldova, de la Chişinău şi Ungheni.

Întrecerea va reuni la start sportivi legitimaţi şi neligitimaţi, fete şi băieţi, din Suceava şi din alte judeţe din zonă. Aceştia se vor întrece în probele de prichindei – 250 de metri, copii II – 800 de metri, juniori III – 1.500 de metri, open – 3.000 de metri şi veterani – 1.500 de metri.

Sunt foarte bucuroasă că am ajuns deja la a noua ediţie a acestui concurs. Faptul că avem continuitate ne arată că atletismul este apreciat aici şi începem să urcăm în valoare pe această ramură de sport. Aşteptăm cât mai mulţi concurenţi, în primul rând pe cei care practică deja atletismul de performanţă, dar şi pe cei care nu îl practică. Atletismul este baza pentru toate sporturile şi aş vrea ca acest concurs să fie de acum înainte şi un criteriu de selecţie pentru copiii care vor să practice atletismul. Aşteptăm participanţi din tot judeţul, sper ca profesorii de Educaţie fizică să fie sensibilizaţi şi să vina cu copiii la stadion. Faptul că avem aceasta categorie pentru veterani ne face să credem că şi părinţii vor alerga, vor fi un exemplu pentru copiii lor. Obiectivul principal este ca toţi participanţii să se distreze şi să facă mişcare”, a declarat atleta Cristina Casandra, citată de obiectivdesuceava.ro

Membrii Asociaţiei Judeţene de Atletism Suceava sunt bucurosi să poată participă la organizarea acestui concurs de nivel naţional. La următoarea ediţie încercăm să aducem sportivi din Ucraina, de la Cernauţi, şi din Republica Moldova, de la Chişinău şi Ungheni, ca să putem face un concurs international. Pe aceasta cale, voi solicita şi în scris sprijinul Primăriei, al Consiliului Local Suceava şi al Consiliului Judeţean Suceava”, a precizat Sorin Raţă.

La finalul competiţiei, participanţii vor fi premiaţi cu diplome, medalii, cupe, tricouri, dar şi alte premii surpriză. Competiţia este organizată de atleta Cristina Casandra, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Atletism, Clubul Sportiv Municipal Suceava si Direcţia Judeteană pentru Sport şi Tineret.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.