Străinii, atrași de standul României de la Târgul Internațional de Crăciun din...

Străinii, atrași de standul României de la Târgul Internațional de Crăciun din Madrid

Ziua de duminică, 18 decembrie, a fost una foarte ocupată pentru standul țării noastre la Târgul Internațional de Crăciun din Madrid – La Navidena. Numeroșii străini care au trecut pe la chioșcul României au aflat de la personalul ambasadei despre numeroasele motive pentru care ar trebui să viziteze țara noastră, iar cetățenii români au avut ocazia de a afla detalii despre participarea românească la târg.

Deși duminică a fost ultima zi pentru acest stand, prezența României la Târg continuă cu colinde, ateliere de cusut ii și ateliere de confencționat măști.

În program mai sunt anunțate:

19 decembrie, 16:30h. Atelier de măşti tradiţionale româneşti* (vârsta recomandată – peste 5 ani), în Intermediae Terrario
19 decembrie, 17:00h. Colinde tradiţionale interpretate de corul de copii, în Patio Central
23 decembrie,13:00h. Atelier de cusut ii româneşti (vârsta recomandată – peste 18 ani), în Intermediae Terrario.
23 decembrie, 16:30h. Atelier de confecţionat măşti tradiţionale româneşti* (vârsta – peste 6 ani) în Intermediae Terrario.

Atelierele sunt gratuite. Pentru participare, este necesară înscrierea în prealabil aici: www.lanavidena.madrid.es. Fiecare atelier se va organiza cu maximum 15 persoane. Formularul se închide automat la completarea locurilor.

Spectacolele de colinde și dansuri populare sunt gratuite, în limita locurilor disponibile.

Informații generale privind Feria Navideña Amplasament: complexul cultural Matadero (Paseo de la Chopera, nr. 14, Madrid).
Toate activitățile din cadrul târgului se desfășoară în intervalul orar 12:00h – 21:00h.
Intrarea în cadrul târgului este gratuită. Majoritatea activităților sunt gratuite, dar este necesară înscrierea în prealabil pe pagina web a târgului.