„Țara mea e ca o floare” – prezentată copiilor români din Madrid

„Țara mea e ca o floare” – prezentată copiilor români din Madrid

Sâmbătă, 6 mai 2017, „elevii” Școlii de Sâmbătă de la Ambasada României la Madrid, sub îndrumarea doamnei Constanța Stuparu, profesor de Limbă, Cultură și Civilizație Românească, au învățat despre Uniunea Europeană, statele membre ale UE, despre multiculturalitatea ce caracterizează acest spațiu și despre Ziua Europei. 

Copiii cu vârste cuprinse între 6-12 ani sunt așteptați să revină la cursuri în data de 13 mai a.c., ora 11:30, la sediul Ambasadei (Avda. Alfonso XIII, no.157, 28016 Madrid) pentru un nou curs, cu o nouă temă de geografie și turism: „Țara mea e ca o floare”.
Școala de Sâmbătă este un proiect al Ambasadei României la Madrid derulat cu sprijinul cadrelor didactice de Limbă, Cultură și Civilizație Românească din zona Comunității Madrid și a mai multor profesioniști români din aceeași zonă.
De asemenea, familiile de români din Comunitatea Madrid interesate să-și înscrie copiii la curs, sunt rugate să completeze formularul de participare (care poate fi descărcat de aici: https://madrid.mae.ro/…/mad…/files/formular_de_înscriere.pdf) și să-l trimită la adresa de e-mail precizată: madrid.comunitate@mae.ro.