Acasă Europa ”The Danube Delta Evening – The untouched land of beauty, nature and wilderness”, la Madrid

”The Danube Delta Evening – The untouched land of beauty, nature and wilderness”, la Madrid

0
”The Danube Delta Evening – The untouched land of beauty, nature and wilderness”, la Madrid

În zilele de 10 și 11 mai 2017, la Madrid, o delegație a Ministrului Turismului din România se află la Madrid, unde va participa la reuniunea în format „Business to Business” (B2B), la sediul Ambasadei României. La eveniment vor participa reprezentanții a 30 de firme din sector din ambele state. Demersul României vizează prezentarea, pentru firmele spaniole, a priorităților românești în materie de turism, încurajarea componentei de „incoming” în turismul românesc și facilitarea stabilirii de contacte directe între tour-operatorii și agențiile de voiaj din cele două țări.

Un moment important îl constituie evenimentul dedicat promovării Deltei Dunării în contextul Anului Internaţional al Turismului Sustenabil pentru Dezvoltare 2017, intitulat The Danube Delta Evening – The untouched land of beauty, nature and wilderness. Cu acest prilej va avea loc inaugurarea expoziției de fotografie realizată de renumitul fotograf spaniol Pototo și va fi prezentat, în avant-premieră, episodul dedicat Deltei Dunării, parte a serialului documentar “Planeta junglă. Ultimele mari păduri”, realizat de Terra Incognita și cu sprijinul autorităților române și al Ambasadei României în Spania.

Evenimentul având ca temă centrală Delta Dunării, la fel ca și participarea la reuniunea Consiliului Executiv al OMT, vor reprezenta o bună ocazie pentru promovarea candidaturii României la Consiliul Executiv al OMT.