Tibi Uşeriu şi Avram Iancu concurează la Arctic Ultra 6633

Tibi Uşeriu şi Avram Iancu concurează la Arctic Ultra 6633

103
0

Este oficial, organizatorii au publicat numele tuturor sportivilor înscriși la ediția care începe în 9 martie. Pe lista participanţilor la Arctic Ultra 6633 se află atât Tibi Uşeriu, cât şi Avram Iancu.

4 sportivi vor reprezenta România la ediția jubiliară a ultramaratonului care se desfășoară la Cercul Polar. Tibi Uşeriu se întoarce la Arctic Ultra 6633 pentru a-și apăra cele două titluri cucerite.

Omul care a reușit două rezultate extraordinare în nordul înghețat al Canadei se întoarce la cea de-a X-a ediție a competiției.

România este a doua națiune ca număr de participanți – 4. Ultimul apărut pe listă este chiar dublul campion Tiberiu Uşeriu. Alături de el vor mai fi Florentina Iofcea, Levente Polgar și Avram Iancu.

Este o ediţie aniversară, a zecea. Am primit o invitaţie de la organizatori şi am acceptat-o cu bucurie. Este clar că mă duc acolo ,ca să îmi apăr titlul. Este o provocare pentru mine. Este un traseu nou şi va fi şi mai lung cu aproape 60 de kilometri. Din ce au anunţat organizatorii va fi şi mult mai dificil” a declarat Tibi Uşeriu, conform aimx.ro.

În cele 9 ediții de până acum, doar 32 de sportivi au reușit să încheie acest ultramaraton. Cursa are startul la Eagle Plains (Yukon) și are finish-ul la Tuktoyaktuk, pe malul Oceanului Arctic.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ