Tibi Uşeriu şi Avram Iancu concurează la Arctic Ultra 6633

Tibi Uşeriu şi Avram Iancu concurează la Arctic Ultra 6633

Este oficial, organizatorii au publicat numele tuturor sportivilor înscriși la ediția care începe în 9 martie. Pe lista participanţilor la Arctic Ultra 6633 se află atât Tibi Uşeriu, cât şi Avram Iancu.

4 sportivi vor reprezenta România la ediția jubiliară a ultramaratonului care se desfășoară la Cercul Polar. Tibi Uşeriu se întoarce la Arctic Ultra 6633 pentru a-și apăra cele două titluri cucerite.

Omul care a reușit două rezultate extraordinare în nordul înghețat al Canadei se întoarce la cea de-a X-a ediție a competiției.

România este a doua națiune ca număr de participanți – 4. Ultimul apărut pe listă este chiar dublul campion Tiberiu Uşeriu. Alături de el vor mai fi Florentina Iofcea, Levente Polgar și Avram Iancu.

Este o ediţie aniversară, a zecea. Am primit o invitaţie de la organizatori şi am acceptat-o cu bucurie. Este clar că mă duc acolo ,ca să îmi apăr titlul. Este o provocare pentru mine. Este un traseu nou şi va fi şi mai lung cu aproape 60 de kilometri. Din ce au anunţat organizatorii va fi şi mult mai dificil” a declarat Tibi Uşeriu, conform aimx.ro.

În cele 9 ediții de până acum, doar 32 de sportivi au reușit să încheie acest ultramaraton. Cursa are startul la Eagle Plains (Yukon) și are finish-ul la Tuktoyaktuk, pe malul Oceanului Arctic.