Tîlvăr: ”Deciziile noastre sunt și trebuie luate pentru generațiile următoare”

Tîlvăr: ”Deciziile noastre sunt și trebuie luate pentru generațiile următoare”

DISTRIBUIȚI

Angel Tîlvăr, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, a participat miercuri, 28 martie, la Palatul Parlamentului, la dezbaterea pe tema viitorului buget al UE, organizată de Reprezentanţa Comisiei Europene în România.

În alocuţiunea sa, el a subliniat importanţa politicilor UE, care reprezintă o reflectare a valorilor europene. “România va prelua, în scurt timp, președinția Consiliului şi va avea un rol deosebit de important, acela de a stabili tonul dezbaterilor privitoare la viitorul cadru financiar, cu un impact semnificativ asupra viitorului nostru european comun”, a precizat Tîlvăr.

Adresându-se în continuare celor prezenţi, Tîlvăr a precizat că dimensiunea parlamentară a președinției României la consiliul UE este chemată să furnizeze o perspectivă largă a procesului de decizie și să îl aducă aproape de cetățean.

În încheiere, preşedintele Tîlvăr a lansat un apel la convergenţă: ”Consider că deciziile noastre, indiferent de instituția politică pe care o reprezentăm, sunt și trebuie luate pentru generațiile următoare, că educația este o valoare comună europeană, pe care progresul tehnic și științific o impune ca pe o prioritate integrată în toate politicile de dezvoltare ale Uniunii”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.