Trafic restricționat temporar pe Podul Calafat-Vidin

Trafic restricționat temporar pe Podul Calafat-Vidin

202
0

Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat – Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că, miercuri, 28 iunie 2017, între orele 09.00 – 11.00 și luni, 3 iulie 2017, între orele 09.00 – 11.00, circulația pe podul Calafat – Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreținere și reparație.

În aceste intervale de timp, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

De asemenea, se recomandă consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Poliția de Frontieră Giurgiu menține legătura cu autoritățile bulgare și anunță că au fost luate măsuri astfel încât la ridicarea restricției de circulație controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ