Traficant italian de droguri, prins la București

Traficant italian de droguri, prins la București

Polițiștii Direcției de Investigații Criminale au depistat un cetățean italian, urmărit internațional la solicitarea autorităților din Italia, pentru că a constituit un grup infracțional organizat cu scopul de a achiziționa, transporta și vinde cocaină în cantități mari.

La 13 august 2020, polițiștii Serviciului Urmăriri din cadrul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R. au depistat, în București, un cetățean italian, urmărit internațional la solicitarea autorităților italiene.

Acesta era căutat pentru comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de droguri. Împreună cu alți cetățeni italieni, individul a constituit un grup infracțional organizat cu scopul de a achiziționa, transporta și vinde cocaină în cantități mari.

Persoana urmărită a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București care a dispus reținerea pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat magistraților Curții de Apel București, în vederea confirmării mandatului și demarării procedurii de predare către autoritățile judiciare din Italia.