Turneul aniversar „Ca la 20 de ani” al trupei Voltaj ajunge și...

Turneul aniversar „Ca la 20 de ani” al trupei Voltaj ajunge și la românii din Italia

Trupa Voltaj pune Torino pe harta turneului aniversar “Ca la 20 de ani”. În 22 februarie 2020, Voltaj va concerta la Torino, în Sala Polivalentă Palavela.

Avem deosebita plăcere să vă invităm la conferința de presă prilejuită de concertul trupei Voltaj la Torino ce va avea loc marți 12 noiembrie 2019 la orele 18.00 în sala Keynote la Toolbox Coworking, Via Agostino da Montefeltro 2, Torino.
Vor fi alături de noi solistul Călin Goia și legendarul chitarist Gabi Constantin care vor răspunde întrebărilor dumneavoastră și vor sta de vorbă cu fanii care și-au asigurat participarea la conferință în urma achiziționării biletelor în timpul campaniei de lansare a evenimentului“, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Pentru prima oară în istoria comunității românești din Italia ne propunem să organizăm un eveniment unic. Nu într-una din numeroasele discoteci din oraș, ci într-un loc demn de faima unei trupe precum Voltaj cu un mega show live de 2 ore! Concertul va avea loc la Sala Polivalentă Palavela în Via Ventimiglia 145, o locație ce va găzdui 7.500 de fani, cu o producție la înălțimea marilor concerte live organizate într-o sală polivalentă. Pe data de 22 februarie 2020 veți fi martorii unui eveniment de care întreaga comunitate românească din Italia are nevoie și pe care îl merită din toată inima. O comunitate numeroasă, plină de speranțe și proiecte pentru viitor. Familii întregi care au venit într-o altă țară cu visul de a avea o viață mai frumoasă, mai împlinită și mai fericită.
Românii din Italia au nevoie de un astfel de eveniment. Va fi un adevărat tribut adus comunității care a venit în Italia cu o valiză încărcată de visuri și speranțe, făcând sacrificii și trecând peste hopuri deloc ușoare. Este modul nostru de a mulțumi întregii comunități pentru contribuția adusă țării lor de adopție.
Energy For Freedom Srl este o start-up a cărei activitate principală este organizarea de întâlniri și evenimente de diferite tipuri. S-a născut cu scopul de a organiza concertul „Ca la 20 de ani” și de a fi punctul de referință în Italia pentru toate inițiativele din sfera culturală a brandului „Energy for freedom”, cu o atenție deosebită acordată comunităților românești și moldovenești din Italia.
Are o experiență bogată în lumea comunicațiilor antreprenoriale, manageriale și de afaceri, cu abilități în marketing și vânzări, în sectorul de coaching pentru afaceri și, în special, în marketing digital.

Biletele au fost deja puse în vânzare, iar prețul începe de la 49 euro. Pentru copii, biletele au preț redus.