Acasă Spania Un designer român din Barcelona o îmbracă pe reprezentanta Chinei la Miss...

Un designer român din Barcelona o îmbracă pe reprezentanta Chinei la Miss Global

Vestimentația pentru Helen Zhong, frumoasa care va reprezenta China în concursul mondial Miss Global 2016 va fi creată de Tina Olari, designer român stabilit în Barcelona, anunta Inforoes.com. Propunerea i-a fost făcută Tinei Olari, sâmbătă, 6 august, în timp ce designerul român își prezenta o colecție de lux la Costa Brava Fashion Week.

Sâmbătă seara am avut o prezentare de modă în cadrul Festivalului Costabrava Fashion Weekend și Helen Zhong a prezentat pentru mine. Cu mari emoții a venit și mi-a propus, mi-a spus că și-ar dori foarte tare să fiu reprezentanta ei și pentru că îmi pare o ființă extraordinară și pe lângă frumusețe cred că are și alte atuuri, care o pot ajuta să iasă în evidență la concursul de Miss Global am decis să accept propunerea sa”, a declarat Tina Olari.

Bistrițeanca Tina Olari va îmbrăca pentru a treia oară o participantă la un concurs de frumusețe de talie mondială: “Primele două concurente, Mireia Lalaguna – Miss World 2015 și Loredana Salonta – Miss Top Model of the World 2010, au câştigat marele titlu, purtând creaţiile mele”.

Dacă şi a treia, reprezentanta Chinei la Miss Global, va câştiga coroana, voi crede ce a spus cândva prietenul meu, Gusti Danci, că atrag norocul pentru Miss-urile pentru care lucrez. Dacă va fi sau nu așa, oricum eu mă consider cu adevărat norocoasă, pentru oportunitatea de a crea pentru frumuseţi internaţionale”, a declarat Tina Olari.

Designerul a creat ținuta pentru Mireia Lalaguna, reprezentanta Spaniei la Miss World 2015, care a și câștigat competiția. De asemenea, Tina Olari a îmbrăcat o altă bistrițeancă, Loredana Salanță, care în anul 2010 a câștigat Top Model of The World.

Articolul precedentRegele Mihai nu va participa la înmormântarea Reginei Ana
Articolul următorEroul român din Trento