Un român, câștgător al concursulului de blogging #EUinMyRegion 2018

Un român, câștgător al concursulului de blogging #EUinMyRegion 2018

DISTRIBUIȚI

Radu Dumitrescu este marele câștigător al concursului de blogging „UE în regiunea mea”, organizat de Comisia Europeană. Articolul său, despre ediția 2018 a proiectului „European Youth Weeks”/”Săptămânile europene ale tineretului”, a fost selectat din cele peste 100 de texte înscrise în competiție.

Radu, unul dintre redactorii-șefi ai publicației online „The New Federalist”, a scris despre o tabără de vară organizată în Germania și a surprins importanța schimburilor culturale, realizate prin intermediul educației alternative.

Podiumul este completat de Amaury Bisiaux (din Franța). Amaury a călătorit cu trenul prin Europa și a scris despre noua inițiativă #DiscoverEU. Pe locul al III-lea s-a clasat Maria Giner Soler (din Spania), care a relatat despre IMM-urile inovatoare finanțate prin politica regională.

Cei trei câștigători vor participa la un program de formare de trei săptămâni, în domeniul comunicării, organizat în luna octombrie, la Bruxelles.

Printre finaliști se mai numără și Pavel Sinka, tot din România, care a scris despre Banská Štiavnica, fostă capitală minieră europeană, în prezent pe teritoriul Slovaciei.

Articolele câștigătoare:

1) Radu Dumitrescu (Romania)

2) Amaury Bisiaux (Franța)

3) Mari Trini Giner (Spania)

Ceilalți finaliștii:

4) Micael Silva Sousa (Portugalia)

5) Fabrice Serodes (Belgia)

6) Pavel Sinka (România)

7) Heidi Lusenius (Finlanda)

8) Michele Valente (Italia)

9) Joan Llop (Spania)

10) Hope Mutie (Kenya)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.