UPDATE accident Germania: Starea de sănătate a româncelor accidentate în Germania este...

UPDATE accident Germania: Starea de sănătate a româncelor accidentate în Germania este stabilă

DISTRIBUIȚI
sursa foto: https://www.noz.de

Patru cetățeni români au fost supuși unor investigații medicale amăƒnunțite în urma accidentului rutier petrecut miercuri, 23 august, în zona Bohmte – Leckermuhle (Germania). Starea lor de săƒnăƒtate este stabilăƒ, făƒrムa le fi pusムviața în pericol.Celelalte persoane implicate în accident au suferit răƒni superficiale, fiind tratate fie ambulatoriu, fie ținute sub observație pentru 24 de ore și ulterior externate, dupムce li s-au acordat îngrijirile medicale necesare.

Familiile cetățenilor români au fost informate cu privire la situația acestora.

Potrivit ultimelor informații obținute de Ambasada României la Berlin, în autocarul implicat în accident se aflau 49 de persoane, dintre care 42 cetăţeni români. Toate persoanele au fost transportate la spitalele din zonă.

În cursul dimineţii de astăzi, 24 august 2017, consulul general al României la Bonn i-a vizitat la spital pe românii răniţi, pentru a se interesa de starea lor de sănătate și pentru acordarea asistenţei consulare necesare.

Reprezentaţii misiunii diplomatice române menţin în permanenţă legătura cu familiile cetăţenilor români răniţi, oferind asistenţă consulară specifică în astfel de cazuri.
Ambasada României la Berlin şi Consulatul General al României la Bonn gestionează cu prioritate cazul şi păstrează în permanenţă legătura cu autorităţile locale şi cu reprezentanţii unităţilor medicale în care se află internaţi cetăţenii români răniţi, acordând asistenţă consulară.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.