Valentin Uzun şi Orchestra Tharmis din Chişinău invită admiratorii la Teatrul din...

Valentin Uzun şi Orchestra Tharmis din Chişinău invită admiratorii la Teatrul din Cernăuţi

Îndrăgitul şi talentatul interpret basarabean Valentin Uzun şi Orchestra Tharmis din Chişinău, vor susţine joi, 8 decembrie 2016, începând cu orele 19:00, un spectacol de zile mari pe scena Teatrului Muzical-Dramatic „Olga Kobyleanska” din Cernăuţi. Ştim că Valentin Uzun şi Orchestra Tharmis din Chişinău adună în jurul lor un public select şi cult, săli arhipline şi admiratori ai folclorului românesc şi nu numai.  Dorinţa lor de a ajunge şi la Cernăuţi este una apreciabilă, întrucât publicul din nordul Bucovinei întotdeauna este dorit de cântecul ucrainean şi românesc, de muzica neamului, de farmecul folclorului strămoşesc.

După ce şi-au anunţat prezenţa pe scena cernăuţeană aceşti tineri solişti devin tot mai populari în zona Bucovinei. Una din piesele de succes din repertoriul lui Valentin UZUN – „Dragă Domnişoară” a fost filmată pe strada Domnească de cândva, azi strada Kobyleanska din vechea urbe cernăuţeană.

În seara zilei de 8 decembrie 2016, începând cu orele 19:00, Valentin Uzun şi Orchestra Tharmis din Chişinău, Republica Moldova, vor susţine primul lor spectacol la Cernăuţi pe scena Teatrului „Olga Kobyleanska” din centrul regional. Portalul de ştiri BucPress.eu şi radio Cernăuţi se numără printre partenerii media ai acestui eveniment cultural. Biletele, deşi în mare parte au fost realizate, mai pot fi procurate la Casa Teatrului sau rezervate la numărul de telefon +380509599052.

Aceşti tineri interpreţi ne promit o seară inedită şi un spectacol de zile mari. Aşadar, să nu ratăm ocazia de a fi prezenţi la acest concert extraordinar susţinut de Valentin Uzun şi Orchestra Tharmis, scrie Bucpress.eu.