#WeAreNATO

#WeAreNATO

Foto: Radu Tudor

Campania de informare publică #WeAreNATO în România a avut loc vineri, 8 decembrie, în Sala Constantin Stoicescu din cadrul Facultății de Drept a Universității București, în prezența reprezentanților MApN, MAE și MEN.

#WeAreNATO se organizează în mai multe țări aliate și își propune să crească încrederea publicului tânăr în capacitatea structurilor Alianței de a proteja populația și teritoriul aliat și se va concentra, în special, pe facilitarea accesului tinerilor la informații despre NATO prin manifestări dedicate acestora, sprijinite și de o componentă adaptată mediului virtual.

Astfel, vor fi organizate întâlniri ale elevilor și studenților cu militari aliați aflați în misiune în România pentru explicarea semnificației NATO și a modului în care aliații acționează împreună în cadrul operațiilor și exercițiilor conduse de Alianța Nord-Atlantică.

În România, campania este organizată de Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Educației Naționale, cu sprijinul Diviziei de Diplomație Publică a NATO, informează MApN.