Performanță incredibilă pentru sportul românesc! Cătălina Ponor, Aur la bârnă și record...

Performanță incredibilă pentru sportul românesc! Cătălina Ponor, Aur la bârnă și record absolut în istoria acestui aparat » Bronz și pentru Larisa Iordache

139

Cătălina Ponor a câștigat  pentru a 5-a oară aurul european la bârnă, fiind lider absolut din acest punct de vedere. Tot ea deținea și recordul de 4 medalii.

Românca a izbutit din nou această mare performanță la Cluj, la Europenele găzduite de țara noastră, în timp ce Larisa Iordache a terminat și ea pe locul 3 în finala de la bârnă și a obținut medalia de bronz, 13.966 fiind  media obținută de Larisa. Cele două au fost felicitate imediat de Nadia Comăneci.

Ponor  a declarat că a avut ceva emoţii înaintea concursului, dar a reuşit să le ţină în frâu: ”Am avut un pic de emoţii înainte, dar am reuşit să trec peste, iar acest lucru mi-a adus medalia din seara asta, din ziua asta, pentru că încă este zi afară, nici nu mai pot să mai vorbesc (n.r. a zâmbit Cătălina). Sunt foarte emoţionată, încă îmi mai tremură mâinile pentru că am muncit foarte mult pentru această medalie, mi-am dorit-o din tot sufletul. Mi-am dorit să mai cânte încă o dată imnul pentru noi şi mă bucur din suflet”.

Larisa Iordache, revenită într-o mare competiţie după o perioadă îndelungată de accidentări, a spus că este fericită pentru că a reuşit să urce pe podium, dar şi ”puţin dezamăgită” de greşeala de la coborârea de pe bârnă.

”Doar medalia de bronz, azi. Ma bucur ca am ajuns pe podium la Europene, avand in vedere toate cele intamplate in ultimele doua luni, cu doar o luna de pregatire, dar am pierdut fix pe greseala mea si nu mi-o pot ierta. Sunt intr-un fel dezamagita de mine, puteam sa fac o coborare foarte buna de pe barna si eram foarte sus. Finala a fost buna, ne-au ajutat mult oamenii din sala, au fost deschisi din prima clipa, a fost pentru prima data in viata mea cand am trait o astfel de atmosfera. Pentru noi a fost . E un nou inceput pentru mine si sper sa fie cat mai bine, sa fiu sanatoasa. Le multumesc antrenorilor mei, sotii Moldovan, mi-au fost alaturi in fiecare clipa. Larisa merge mai departe. Sper ca atunci cand ajung la Mondiale sa fiu in forma care imi place”, a declarat Larisa Iordache.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.