Acasă Anchete Cam mulți străini bețivi încearcă să intre în obiective importante ale statului...

Cam mulți străini bețivi încearcă să intre în obiective importante ale statului român

La mai putin de o săptămână de când un irlandez beat a pătruns noaptea în Palatul Parlamentului, un italian beat a încercat să facă la fel la Muzeul Colecțiilor de Artă din București. El a fost prins de un jandarm în timp ce încerca să se cațere pe clădirea muzeului.

Italianul ar fi plecat de la o petrecere care se desfășura într-un local din vecinătate și a fost zărit de un jandarm când încerca să se cațere pe clădirea muzeului.

”În data de 01.01.2022, în jurul orei 02.00, la Muzeul „Colecțiilor de Arta”,  un jandarm, în timp ce se afla în serviciu  în postul de pază și supraveghere mobil permanent  la obiectivul cultural susmentionat , a interceptat și ulterior retinut un barbat în stare de ebrietate, care a escaladat gardul instituției.

Acesta a reușit imobilizarea persoanei în cauza făcând uz de spray-ul iritant lacrimogen, pana la sosirea echipajului de intervenție solicitat în sprijin.

În urma verificării datelor persoanei s-a stabilit ca acesta se numește Oliviero Domenico Alessandro, de cetățenie italiană, născut la Napoli în data de 01.06.1995. În urma încercării de a pătrunde în obiectiv, persoana în cauza a fost sancționată cu amenda contravențională potrivit Lg.61/1991R în valoare de 500 de lei, pentru încălcarea normelor legale de acces. Persoana imobilizată a afirmat că înainte de a sari gardul a petrecut într-o locație din apropiere denumita „Ģradina Monteoru”.- un imobil cu curte de lângă obiectiv, unde funcționează un restaurant”.