Cîțu: „Ministerele care nu au cheltuit, în primele 6 luni, banii pe...

Cîțu: „Ministerele care nu au cheltuit, în primele 6 luni, banii pe care i-au cerut, trebuie să vină cu argumente solide

DISTRIBUIȚI

Premierul Florin Cîțu anunță, într-un mesaj publicat luni pe Facebook, că a început analiza execuției bugetare, înaintea rectificării planificate în luna august. Premierul le atrage atenția miniștrilor care nu au cheltuit banii pe care i-au cerut la începutul anului și le transmite că le va cere „asigurări” că execuția bugetară se va îmbunătăți în următoarele luni.

„Ministerele care nu au cheltuit, în primele 6 luni, banii pe care i-au cerut, trebuie să vină cu argumente solide, să îmi ofere asigurări că execuția bugetară se va îmbunătăți în următoarele 6 luni”, le transmite Florin Cîu miniștrilor din Guvern.

De asemenea, premierul precizează că această analiză „nu are legatură cu protocolul”, referindu-se, probabil, la protocolul din Coaliție privind demiterea unor miniștri care nu performează.

„Rezultatele analiziei execuției bugetare, analiză care nu are legatură cu protocolul, vor fi prezentate public”, scrie Florin Cîțu.

Premierul mai spune că deficitul bugetar de anul acesta este cel asumat la începutul anului „sau chiar mai mic”.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.