Cursuri de limba română la Valencia şi Barcelona

Cursuri de limba română la Valencia şi Barcelona

Noi serii de cursuri de limba română vor începe la Valencia şi Barcelona luna aceasta. Astfel, în perioada 29 februarie – 18 mai un curs pilot de limba română pentru străini se va desfăşura la Universitatea din Valencia, Facultatea de Filologie, Traducere şi Comunicare.Perioada pentru înscrieri şi probă de nivel au loc până în 24 februarie, iar numărul maxim de elevi pe grupă va fi  de 14,  numărul minim fiind de 6.

De asemenea, în perioada 1 martie – 18 mai, Barcelona va găzdui  noi cursuri de limba română pentru străini. Cursurile vor începe în 29 februarie, cu o seară literară dedicată scriitorului român Marin Sorescu.

Cele 40 de ore de curs se vor desfăşura la Biblioteca Camp de l’Arpa – Caterina Albert (Carrer de la Indústria, 295, 08041 Barcelona – Metro Camp de l’Arpa, linia 5) şi la Biblioteca Poble Nou – Manuel Arranz (Carrer del Joncar, 35, 08005 Barcelona – Metro Poblenou, linia 4), numărul total de grupe fiind 3.

Repartizarea pe grupe se va face în funcţie de rezultatele probei de nivel, care se va susţine în prima oră de curs. Nu este necesară proba de nivel pentru începătorii A1.