Dublă avanpremieră în Belgia și Olanda

Dublă avanpremieră în Belgia și Olanda

DISTRIBUIȚI

Lungmetrajul “Doar cu buletinul la Paris” (2015) în regia lui Șerban Marinescu va fi proiectat în avanpremieră la Bruxelles și la Haga, în datele de 16 și 17 septembrie, în prezența regizorului și a actorilor Mircea Diaconu și Dorel Vișan.

Avanpremiera de la Bruxelles este organizată de ICR Bruxelles în parteneriat cu cinematograful Aventure, și marchează începutul sezonului de toamnă dedicat cinematografiei românești în BeNelux.

Proiecția de la Haga are loc în cadrul Festivalului Filmului European (17-20 septembrie 2015), eveniment organizat de Reprezentanța Comisiei Europene și de Biroul de informare al Parlamentului European în Olanda, în parteneriat cu ICR Bruxelles și alte institute culturale membre ale rețelei EUNIC Olanda.

Aflat la a doua ediție, festivalul include proiecții în mai multe orașe din Olanda, filmele selectate abordând mai multe teme europene de actualitate, între care și migrația. Proiecția va avea loc la sediul ambasadei României la Haga.

Mi s-a intamplat foarte rar să joc într-un film și când îl văd întreg, să mi se pară altfel…adică făcându-l, îmi părea o poveste hazlie din Berceni, iar când am văzut filmul întreg la premieră mi s-a părut o poveste tragi-comică a unei Românii eșuate fără vină„, susţine actorul Mircea Diaconu, în prezent deputat în Parlamentul European.

La evenimente va participa Carmen Tripăduș, directorul Cinemagix, distribuitor al filmului, cu acest prilej având loc și o serie de întâlniri cu distribuitorii locali.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.