”Măicuța mea, româncă mândră!”, organizat de AFRG la Atena

”Măicuța mea, româncă mândră!”, organizat de AFRG la Atena

Școala în limba româna ”Elena Rosetti-Cuza” care funcționează în cadrul Asociației Femeilor Românce din Grecia, cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, organizează duminică, 4 martie, orele 14:00, spectacolul intitulat ”Măicuța mea, româncă mândră!”, eveniment  ce este dedicat zilei de 8 Martie și celor 5 ani de la înființarea Asociației Femeilor Românce din Grecia.

Programul va cuprinde un recital de poezii, scenete, cântece și dansuri populare și moderne, precum și alte surprize. Ca în fiecare an, în holul teatrului TRIANON, va avea loc expoziția cu vânzare, dedicata zilei de 8 martie, de unde veți putea achiziționa mărțișoare și obiecte de artizanat, realizate de elevii școlii, în cadrul Atelierului de creație.

Adresa unde va avea loc evenimentul: TEATRUL TRIANON, Str. Kondrigktonos 21 & Patission 101, Atena.

Asociația Femeilor Românce din Grecia este o organizatie non-guvernamentală non-profit care are ca obiective principale păstrarea și afirmarea identității etnice, culturale și lingvistice a românilor din Grecia, precum şi promovarea limbii române, culturii, tradiţiilor, obiceiurilor româneşti în Grecia, dar şi în alte ţări, prin colaborări internaţionale.