Mâini de aur la Concursul Internaţional de Pian de la Nisa

Mâini de aur la Concursul Internaţional de Pian de la Nisa

Fabiani Pricsina obţinut, zilele trecute, premiul I la Concursul Internaţional de Pian de la Nisa, Franţa, devenind cel mai bun tânar pianist din lume.

Micuţul pianist din Petroşani s-a aflat la Nisa (Franţa) unde a participat la un prestigios concurs internaţional de pian. În ţara lui Voltaire, micul artist din Petroşani s-a clasat pe prima treaptă a podiumului.

Fabiani a luat locul I şi îi mulţumim doamnei profesoare Adina Stan că l-a îndrumat. Şi Fabiola, mama lui Fabiani, îi mulţumeşte doamnei profesoare de acolo din ceruri”, a declarat bunica lui Fabiani, citată de stireazilei.com

Aceasta nu este prima participare a talentatului elev al Școlii europene ”I.G. Duca” pe marile scene ale artei muzicale din Europa, Fabiani Prcsina fiind premiat la numeroase concursuri similare, în România (unde a participat, în ultimii ani, la etapele finale ale Olimpiadei de Muzică și la multe alte concursuri școlare) sau în Italia (unde a participat, în 2014 și 2015, la concursul internațional ”Piano Talents” de la Milano).