”Numai iubirea” ajunge în America Latină

”Numai iubirea” ajunge în America Latină

DISTRIBUIȚI

MediaPro Distribution, distribuitorul exclusiv pe piaţa internaţională al programelor locale CME, a anunţat  vânzarea formatelor a două telenovele originale create şi produse de către companiile de producţie ale grupului CME către TELEVISA, cea mai mare companie media din America Latină.

Potrivit unui comunicat de presă, cele două formate sunt ”Numai iubirea”, prima telenovelă românească produsă de Media Pro Pictures şi difuzată de Acasă TV  şi telenovela croată ”Lara’s Choice”, produsă de Media Pro Audiovizual şi difuzată de NOVA TV în Croaţia.

”Acesta este un pas important pentru noi şi suntem bucuroşi că poveştile noastre originale vor fi adaptate pentru o piaţă atât de pretenţioasă şi de experimentată precum cea din America Latină. Interesul unei companii cu o tradiţie recunoscută la nivel mondial în producţia de telenovele precum TELEVISA este încă o confirmare a strategiei noastre de conţinut, iar faptul că avem cei mai buni scenarişti, producători şi actori din regiune se traduce în crearea unor programe originale de înaltă calitate, care pot concura oricând cu telenovelele realizate şi distribuite pe piaţa internaţională de către producători şi distribuitori de renume”, a declarat Claudia Stavrositu, Head of International Sales MediaPro Distribution.

MediaPro Distribution este agentul de vânzări exclusiv la nivel mondial pentru programele produse de Central European Media Enterprises (CME).

CME este o companie de media şi de entertainment care operează pe şase pieţe majore din Europa Centrală şi de Est, care au o populaţie agregată de aproximativ 50 de milioane.

CME deţine în momentul de faţă staţii tv în Bulgaria (bTV, bTV Cinema, bTV Comedy, bTV Action, bTV Lady and Ring.bg), Croaţia (Nova TV, Doma and Nova World), Republica Cehă (TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport, Fanda, Smichov, Telka and MTV Czech), România (PRO TV, PRO TV International, Acasă, Acasă Gold, PRO Cinema, Sport.ro, MTV Romania și PRO TV Chişinău şi Acasă Moldova), Slovacia (TV Markíza, Doma, Dajto and Fooor) şi Slovenia (POP TV, Kanal A, BRIO, OTO and KINO). Tot în portofoliul CME se regăseşte şi platforma Voyo, un serviciu pan regional de video-on-demand.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.