“Plimbare prin Europa” la Istanbul

“Plimbare prin Europa” la Istanbul

DISTRIBUIȚI

Expoziţa „Plimbare prin Europa – Crochiuri de arhitect” va fi deschisă, pe 1 octombrie, la sediul Institutului Cultural Roman „Dimitrie Cantemir” de la Istanbul.

Expoziţia include 20 lucrări în tuș, format A3, ale arhitectului Mugur Kreiss, reprezentând schițe ale unor orașe din Europa și din România, printre care menționăm Sevilla, Rouen, Balcic, Stockholm, Valencia, București, Brașov, Cordoba și altele.

Arhitectul Mugur Kreiss este născut în 1967, la București. După ce a lucrat o lungă perioadă în domeniul publicațiilor Home & Deco, acum acordă întreaga lui atenție pasiunii și meseriei sale – arhitectura și designul interior – devenind unul dintre cei mai apreciați profesioniști din domeniu. Dar latura sa artistică nu a fost lăsată niciodată deoparte, cu atât mai puțin acum, astfel că se manifestă artistic prin desen, picură, colaj și muzică.

După succesul înregistrat cu expoziția „Descriptio Cantemir”, expoziție ce a fost itinerată la Istanbul și Ankara, Mugur Kreiss revine la Institutul Cultural Român de la Istanbul, propunând o plimbare prin Europa văzută prin ochiul arhitectului.

Expoziţia „Plimbare prin Europa – Crochiuri de arhitect” este găzduită la sediul ICR Istanbul sub egida sărbătoririi a 10 ani de activitate a Institutului Cultural Roman „Dimitrie Cantemir” de la Istanbul și va fi deschisă pe tot parcursul lunii octombrie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.