Acasă Politic Ședință comună a Guvernelor României și Republicii Moldova pe 11 februarie 2022

Ședință comună a Guvernelor României și Republicii Moldova pe 11 februarie 2022

A cincea ședință comună a guvernelor României şi Republicii Moldova va avea loc, la Chişinău, pe data de 11 februarie 2022.

Cu acest prilej, va fi semnat Acordul privind implementarea programului de asistenţă tehnică şi financiară în baza unui ajutor financiar nerambursabil în valoare de 100 milioane de euro acordat de România Republicii Moldova. În baza acestui acord, România va continua să sprijine proiecte de dezvoltare ale Republicii Moldova, în domenii sociale și economice.

De asemenea, vor fi agreate și alte documente bilaterale în domenii de interes reciproc.

Jurnaliștii interesați de mediatizarea acestei vizite sunt rugați să se acrediteze la Biroul de presă al Guvernului României, transmițând până marți, 8 februarie 2022, ora 17.00, la adresa presa@gov.ro, următoarele date: nume, prenume, instituția de presă, data nașterii, seria și numărul cărții de identitate, seria și numărul legitimației de presă și numărul de telefon.

Biroul de presă al Guvernului va pune la dispoziția presei informații referitoare la organizarea ședinței comune a Guvernelor României și Republicii Moldova și va transmite live declarațiile de presă susținute cu acest prilej.