Tudor Istodor a câştigat un trofeu la Festivalul de Film de la...

Tudor Istodor a câştigat un trofeu la Festivalul de Film de la Berlin

Sursă foto: okmagazine.ro

Tudor Istodor a câștigat Premiul pentru versatilitate şi naturaleţe, trofeu înmânat de actorul Timothy Spal, artistul fiind totodată unul dintre cei zece tineri actori europeni care au fost selectaţi în programul Shooting Stars, organizat de European Film Promotion (EFP) ajuns la cea de-a 20-a ediţie.

Recent, el a avut ocazia să joace și pe aceeași scenă cu celebra sa mamă. Maia Morgenstern şi Tudor au figurat pe acelaşi afiş în „De la Caragiale la Şalom Alehem”, “Hamlet”, „Tango Final”, “Tragedie dentară”, dar şi în filmul „Domnişoara Christina”.

România se află pe lista celei de-a 67-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin, care s-a deschis joi, 9 februarie. În competiția oficială a fost selectat lungmetrajul ”Ana, mon amour”, în regia lui Călin Peter Netzer. Ecranizarea filmului s-a făcut după un cunoscut roman al lui Cezar Paul-Bădescu. Competiţia oficială a Berlinalei 2017 cuprinde 18 filme, care vor concura pentru cele două trofee importante ale festivalului – Ursul de Aur şi Ursul de Argint.