Verificați-vă zborurile cu Ryanair! Piloții companiei anunță că intră în grevă!

Verificați-vă zborurile cu Ryanair! Piloții companiei anunță că intră în grevă!

DISTRIBUIȚI

În perioada 25-26 iulie 2018, personalul de bord al companiei aeriene Ryanair se va afla în grevă. Este de așteptat ca din cauza grevei piloţilor Ryanair, peste 12% din zboruri să fie anulate. 

Prin urmare, românii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Portugalia trabuie să țină cont  de aceste proteste și să își ia măsuri de precauție.

Se poate cere asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Lisabona: +351.213.968.812, +351.213.979.982, +351.213.966.463, +351.213.960.866, apelurile la ultimele două numere de telefon fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Republica Portugheză: +351. 927.411.628.

Ministerul Afacerilor Externe  recomandă consultarea paginilor de Internet http://lisabona.mae.ro, www.mae.ro, pagina de Facebook a Ambasadei României în Republica Portugheză, www.facebook.com/Ambasada_Lisabona şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informații şi sfaturi de călătorie.

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa după numărul de pasageri, operează 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv Timişoara, Bucureşti şi Craiova.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.