Acasă România Vizită la românii veniți din afara țării și carantinati în județul Tulcea

Vizită la românii veniți din afara țării și carantinati în județul Tulcea

Senatorul Viorel Badea, președintele Comisiei pentru românii din afara granițelor, împreună cu Ovidiu Burduşa, secretar de Stat pentru românii de pretutindeni, au fost într-o vizită la centrele de carantină din județul Tulcea, pentru a verifica modul în care sunt tratați cei aflați în carantină, condițiile de cazare și de masă.

Senatorul Badea spune că anumite nemulțumiri referitoare la condițiile de carantinare, reclamate de persoanele care se află în aceste centre au fost, mare parte, reglate. „Trebuie să fim conștienți că este un efort și din partea autorităților care se confruntă pentru prima oară cu o astfel de situație”, declară parlamentarul care spune că a făcut această vizită „pentru a-i asigura pe cei din centrele de carantină, români veniți în special din zone grav afectate de această pandemie, că suntem alături de ei, că ne preocupă soarta lor și că, indiferent de situația în care ne aflăm, România îi primește acasă cu brațele deschise. Mulțumesc celor care fac tot posibilul pentru ca românilor ajunși aici să nu le lipsească nimic”, mai spune Badea.

În timpul vizitei au fost respectate cu strictețe măsurile de protecție personală și de distanțare.

În centrrle de carantinare din județul Tulcea se află români veniți din afara granițelor veniți din Italia, Marea Britanie, Spania, Germania și Franța.

Articolul precedentInvestitorii români din Rep. Moldova au donat echipamente medicale pentru polițiștii de frontieră, vameșii și angajații ANSA de peste Prut
Articolul următorDe Paști, peste 36.000 de lucrători ai MAI în stradă