„Wild Carpathia” continuă

„Wild Carpathia” continuă

DISTRIBUIȚI

„Wild Carpathia”, seria de documentare care prezintă partea frumoasă a României, va continua cu un episod ce surprinde Munţii Carpaţi în timpul iernii. Traseul va începe din Braşov, oraş despre care realizatorul producţiei, Charlie Ottley, spune că este punctul ideal de plecare pentru descoperirea Transilvaniei.

Aflat doar în fază de proiect, episodul 4 din seria „Wild Carpathia” îşi propune să descopere frumuseţea Munţilor Carpaţi, pe timp de iarnă.

Punctul de plecare va fi Braşovul, oraş care l-a cucerit pe realizatorul documentarului, jurnalistul britanic Charllie Ottley, notează Digi24

Ceea ce îmi place cu adevărat la Braşov, ceea ce nu am văzut în nici un alt oraş din lume, este că aveţi oraşul acolo şi sălbăticia, rezervaţia naturală, imediat lângă, la aproximativ 100 de metri. E foarte important să facem acest documentar. Trebuie să arătăm, în primul rând, că România este o ţară minunată”, susţine Charllie Ottley.

Seria Wild Carpathia a fascinat oameni din toată lumea, mai ales după ce moştenitorul tronului Marii Britanii, Prinţul Charles, a fost apărut în primele părţi ale documentarului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.