Profesorii de limba română recrutați la Bruxelles: Află criteriile de selecție!

Profesorii de limba română recrutați la Bruxelles: Află criteriile de selecție!

Institutul Cultural Român de la Bruxelles caută un profesor nativ de limba română ca limba străină pentru adulți în anul academic 2015-2016. Misiunea ICR Bruxelles o constituie promovarea limbii, a civilizației și a culturii române în rândul publicului din Benelux.

În perioada 28 septembrie 2015 – 24 iunie 2016, ICR Bruxelles organizează cursuri de limba română, structurate pe 6 niveluri de predare (A1, A2, B1, B2, C1, C2) în acord cu Cadrul European Comun de Referință pentru limbri străine.

Selecţia candidaţilor se va face în funcţie de calificare profesională relevantă, experiență de predare a limbii române pentru străini, recomandări, reputaţie, preţ şi calitate.

Profesor de limba română native va trebui să fie disponibil 5 zile pe săptămână, de luni până vineri de la 18.30 până la 20.30.

Profesorul reţinut în urma selecţiei va fi remunerat lunar, în funcție de numărul de ore de predare efectuate.

Cei interesați trebuie să trimită candidatura în limba română la adresa: or.rci@sellexurb, până la data de 11 septembrie 2015 (ofertele depuse după această dată nu vor fi luate în considerare).

Selectarea profesorului și interviurile de recrutare vor avea loc în zilele de 14 și 15 septembrie.

Dosarul de candidatură trebuie să cuprindă CV, scrisoare de intenție detaliind metodologia de predare, recomandări (facultativ: constituie un plus) și oferta de preț pentru ora de predare.