Sandra Pralong, noul consilier de Stat la Departamentul pentru Relația cu Românii...

Sandra Pralong, noul consilier de Stat la Departamentul pentru Relația cu Românii din Afara Granițelor la Cotroceni

Sandra Pralong a fost numită de președintele României Klaus Iohannis în funcția de Consilier de Stat la Departamentul pentru Relația cu Românii din Afara Granițelor al Administrației Prezidențiale. Sandra Pralong preia functia de la 1 septembrie.

Evenimentul a fost subliniat și de Sandra Pralog pe contul său de socializare: ”Dragi prieteni, De mâine preiau noi responsabilități în calitate de Consilier de Stat în Administrația Prezidențială, unde mă voi ocupa de românii din afara granițelor. Sper să ne putem implica împreună în valorizarea întregului potențial pe care îl reprezintă românii de peste hotare pentru țara noastră. Ca să “încep cu dreptul” cum se spune, sper să comentați doar postarile de FB și declarațiile făcute în calitate oficială dupa preluarea funcției. Cele bune tuturor și vă mulțumesc pentru sprijin.”

Sandra Pralong este autor, politolog și activist civic. Emigrată din România în timpul regimului comunist, s-a întors după Revoluția din 1989 pentru a înființa așezământul român al Fundației Soros pentru o societate deschisă. A îndeplinit funcția de consilier prezidențial în timpul mandatului lui Emil Constantinescu (1998-2000).