Mihail Saakașvili la Cernăuți: Dispuneți de un potențial turistic enorm

Mihail Saakașvili la Cernăuți: Dispuneți de un potențial turistic enorm

DISTRIBUIȚI

La Cernăuți s-a desfășurat Forumul anticorupție – un proiect inițiat de șeful Administrației Regionale de Stat Odesa, Mihail Saakașvili. Fostul lider georgian a menționat în discursul său rostit în palatul „Tineretul Bucovinei” că orașul Cernăuți dispune de un potențial turistic enorm.

Saakașvili a comunicat că nu înțelege de ce Guvernul nu se ocupă de dezvoltarea potențialului turistic al orașelor din Ucraina. Politicianul a propus în repetate rânduri executivului să investească bani în turism. „Erau 100 mii de turiști anual în Georgia. După ce am devenit președinte această cifră a ajuns la 26 milioane”, a spus politicianul, notează BucPress.eu

Saakșvili a adăugat că Georgia nu dispunea de potențial turistic, nu avea orașe vechi, multe clădiri istorice etc. „În Georgia nu aveam astfel de clădiri (ca în Cernăuți – n.n.), noi le-am inventat. Noi spuneam că erau cândva, chipurile, însă nimeni nu le mai ține minte. Voi aveți totul… Dacă dorim să fie respectată Ucraina, trebuie mai întâi să o respectăm singuri și să o promovăm”, a comunicat Saakașvili.

În plan național, Saakașvili a constatat existența unei clase politice închise, formate de ani de zile, care nu permite tinerilor să obțină un post important în organele puterii de stat. El a spus ironic că partidele schimb doar afișele și numele, oamenii rămân aceiași de ani de zile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.